Werkwijze

We zijn bouwvakker én dienstverlener. Uiteraard verrichten we werkzaamheden op het dak, maar dat is slechts een onderdeel van onze klus. Organiseren, dat is ons vak. Bij nieuwbouw, renovatie en reparatie.

Inspectie

De samenwerking start met een grondige inspectie. We aanschouwen het dak, meten het in en nemen alle details op. Een belangrijk onderdeel is de dakinsnijding, waarna we de constructieopbouw onder de loep nemen. Dit voorkomt verrassingen.

Advies

Onze bevindingen worden verwerkt in een bouwkundig en bouwfysisch rapport.Met speciale aandacht voor de isolatie en de draagconstructie. Ons advies is gebaseerd op de geldende normen. Uiteraard doen we (foto)verslag van alle waarnemingen en maken we een calculatie.

Uitvoering

Het dak heeft ons verteld wat er gebeuren moet. Jij kunt achterover leunen, wij regelen het. Een man een man, een woord een woord.

Onderhoud

Als je wilt komen we ieder jaar terug, zodat het dak in goede conditie blijft. Het is ook mogelijk om een los onderhoudscontract af te sluiten. We zorgen dan allereerst voor een ‘grote beurt’ en komen daarna jaarlijks voor een ‘klein beurtje’ terug.